Over ons

Sinds januari 2006 hebben wij in de Kortenaerstraat, even buiten het centrum, een speciaalwinkeltje met exclusieve Belgische roombonbons en andere specialiteiten van de echte Belgische Callebaut chocolade. Naast de bonbons hebben wij ook een prachtige cadeaulijn opgebouwd. Voor iedere gelegenheid en in elke prijsklasse (vanaf € 2,75).

Bij ons is het ouderwets genieten voor een ouderwetse prijs!
Het lekkerste cadeauwinkeltje van Helmond!

Daarnaast hebben wij losse chocolade in ons assortiment. En ook roomtruffels, likeur-bonbons, rumbonen, kersen met steel, zachte karamels, pindarotsjes moccaboontjes, geboorteflikken, verschillende soorten nougat in de vorm van taartpunten.

Alles verpakt in luxe doosjes of zakjes, of in onze mooie bonbontasjes. En wij kunnen mooie cadeauartikelen maken in allerlei prijsklassen. Ook te bestellen voor feesten, jubilea, bruiloften, voor zowel bedrijven als particulieren.

 

Route:

Vanuit Helmond centrum: Kasteel traverse richting de Henry Dunant kruising. Bij de kruising links afslaan. Dan eerste straat rechts (Kortenaerstraat). Na de drempel, bij een haakse bocht naar links, kunt u rechts de parkeerplaats oprijden. U bevindt zich schuin voor de winkel.